Aquí les cròniques més interessants!

11-12-2010 Jornada 8
LLiga

AqhuaPC 40 - 46 Burbons

No va poder ser! L'equip va tenir a les seves mans el poder alçar-se amb una nova victòria però les decisions arbitrals i el mal dia sobretot d'algun jugador van ser claus per no guanyar.

Des de el començament, de fet al salt, ja es va veure que l'àrbitre seria el protagonista ja que allà ja va cometre la primera errada.
El primer quart es va empatar a 6, no va haver-hi joc per cap banda ja que només hi havien faltes e infraccions varies inexistents; així com passos, dobles, etc.

El segon quart va ser el mateix, però ja amb la desesperació d'ambdós equips que no sabien ja ni com reaccionar. Resultat del quart, 6 a 9 en contra.

Al tercer quart es van calmar una mica les coses i es va poder jugar amb més tranquil·litat, aquest quart va marcar una mica el que hagués estat el partit sense la penosa actuació arbitral. Resultat del quart 13 a 12 a favor.
Al últim quart l'àrbitre en va tornar a fer de les seves.. resumint, el quart va acabar 16 a 18 en contra.

Finalment revisant l'acta, surt un marcador de 41 a 45, però, en fi, en dies com aquest no cal reclamar res.

Destaquem la regularitat de Marc Solé que, una vegada més, va ajudar al seu equip amb els ja habituals 4 punts als que ens té acostumats. No podia fallar a les portes del seu aniversari! Felicitats!!

28-11-2010 Jornada 7
LLiga

AqhuaPC 49 - 69 La Branca

La jornada anterior demanàvem millores, doncs aquí les tenim.

Va començar bé el partit, amb un teva meva continuat fins al final del quart on es va arribar amb un marcador advers de 10 a 15.

Al segon quart es va escurçar una mica la diferència però un parcial al final del mateix de 2 a 8 en contra va donar el 22 a 24 en contra del quart. Ja s'anava perdent de 7 (32 a 39) però hi havien moltes opcions.

El tercer quart va estar marcat per la desinflada anotadora del equip, que tot i millorar en defensa, no va saber aprofitar les seves opcions acabant el quart amb el marcador global de 42 a 55. Tot seguia obert.

Al últim però, l'equip va notar la gran despesa física que havia fet i no va estar a la alçada del match, només va anotar 7 punts i en va rebre 14 en contra.

Tot i la derrota, l'equip va mostrar una milloria en el seu joc i el treball de la setmana es va veure reflectit una mica en pista. Cal a dir però que s'ha de seguir treballant i millorant per assolir els objectius de la temporada.

21-11-2010 Jornada 6
LLiga

AqhuaPC 36 - 81 Los Impresentables

Partit desequilibrat davant d'un rival que prové de primera divisió. Un rival molt superior.

Al principi del partit semblava que es podria ajustar fins i tot una mica el resultat. A falta de 4 minuts pel final del quart s'anava perdent per 7 a 10. Després d'un temps mort demanat per l'equip rival, la distància es va prolongar fins al 9 a 24 en contra final.

El segon quart va ser marcat per el debut de Lluís Muñoz, fet que no va impedir que el rival seguís allunyant-se en un frenesí anotador. Aquest quart va ser el pitjor de tots en anotació local, només es van aconseguir 4 punts a favor per contra dels 24 del rival.

Al tercer quart es va canviar la defensa, passant-la a individual, donant així més inconsistència en alguns punts de la pista però més intensitat en la pressió de la pilota, el qual va implicar algunes recuperacions que es van convertir en punts acabant així el quart amb un average de 13 a 7 en contra.

L'últim quart l'equip rival va afluixar i això es va notar a la pista. L'equip tenia més espais per a jugar amb comoditat i va anotar més, de fet, va ser el quart on es varen anotar més punts amb un total de 16 punts. L'equip rival en va anotar 20.

Tot i la pallissa general, l'equip va jugar les seves cartes i, en alguns moments, es van veure bons moviments de pilota i algunes bones jugades de contraatac.

S'espera millorar davant les properes jornades.

13-11-2010 - Jornada 5

Lliga

AqhuaPC 60 - 37 IES Puig de la Creu

Primera victòria del equip a la present lliga.

L'equip ha sortit indecís, encaixant un 1 a 4 en contra durant els primers 6 minuts. Després ha marcat el que seria la tònica del partit fent un parcial de 9 a 2 a favor. El quart ha acabat 17 a 10 a favor.

Al segon quart s'ha mantingut la mateixa dinàmica a favor tot i que no hi ha hagut cap parcial destacat. El quart ha acabat 17 a 11 a favor.

El tercer quart ha estat marcat per la reacció del IES, que ha sortit a mossegar la pista i ha posat molta intensitat defensiva. També ha forçat moltes faltes als nostres jugadors i ens ha forçat a realitzar bastants canvis seguits per evitar sobre carregament de faltes. El quart ha acabat 11 a 12 en contra.

L'últim quart però, l'IES s'ha vingut abaix i ha anotat només 4 punts, l'equip ha robat moltes pilotes i ha dominat bastant el joc portant-ne el ritme completament. El quart ha acabat 15 a 4 a favor.

La victòria d'avui coincideix amb el debut de Marc Mora, Marc Barnús, Marc Solé i Jordi Arús, que han tingut un bon paper en diferents aspectes i han repartit minuts amb la resta del equip.

7-11-2010 - Jornada 4

Lliga

DESCANS

________________________________________________________________ __________________

31-10-2010 - Jornada 3

Lliga

AqhuaPC 40 - 41 Steaua es pa Beber

L'equip ha anat amb 5 efectius i n'ha perdut 1 quan quedaven 10 minuts per a la finalització del match. A falta de 30 segons s'anava guanyant de 2, però els nervis i la inexperiència dels jugadors en pista ha estat clau per al equip rival, Steaua, per emportar-se la victòria.